V siedmom diele ságy o Harrym Potterovi možno zomrie jej hlavný hrdina

06.12.2005 Celý región

Milióny stúpencov literárneho hrdinu románov Joanne K. Rowlingovej, čarodejníckeho učňa Harryho Pottera sa možno budú musieť zmieriť s jeho skonom v siedmom ...
Milióny stúpencov literárneho hrdinu románov Joanne K. Rowlingovej, čarodejníckeho učňa Harryho Pottera sa možno budú musieť zmieriť s jeho skonom v siedmom diele románovej ságy britskej autorky, informuje dnešné vydanie denníka Daily Mirror.

Podľa slov herca Johna Dalea, ktorý nahovoril audiozáznamy pre americký trh s textami medzičasom úspešne sfilmovaných literárnych diel, musela autorka románov žiť tak dlho s Harrym Potterom, že sa ho teraz konečne chce zbaviť. Ani talentovaný predstaviteľ Harryho Pottera na striebornom plátne, herec Daniel Radcliffe, nevylúčil tragický koniec svojej postavy. \"Nechcem hovoriť nič s určitosťou. Považujem však za celkom možné, že Harry Potter bude musieť v poslednom dieli ságy zomrieť, \" poznamenal. Názov pripravovaného záverečného dielu ságy predbežne nie je známy. Na trhu by sa kniha Joanne K. Rowlingovej, ktorá je vďaka dobrodružstvám svojho hrdinu a ich popularite o asi 750 miliónov eur bohatšia, mala objaviť začiatkom roka 2007.
 

Vyberte región

mark